Szolgáltatásaink

Könyvelés

A Szokol és Társa Kft. társaságok (Rt-k, Kft-k, Bt-k), társadalmi szervezetek, egyéni vállalkozások, egyéni ügyvédek, orvosok, állatorvosok, közjegyzők, stb. teljes körű számviteli teendőit látja el fő tevékenységeként. Specialitásunk a pénzügyi vállalkozások sajátos számvitele, beszámolóik, PSZÁF jelentéseik elkészítése.
A folyamatos könyvelés lehetőséget biztosít év közben is a vezetői döntések megalapozásához információk biztosítására. Főkönyvi vagy munkaszámos nyilvántartásaink biztosítják az egyes tevékenységek gazdaságosságának önálló megítélését is. A költségek alakulásáról, a nyitott tartozásokról, követelésekről az elküldött bizonylatok alapján igény szerinti gyakorisággal Excel-alapú kimutatásban tájékoztatjuk ügyfeleinket.
Partnereink adózási teendőit teljes körűen intézzük állandó képviseleti megbízásaik alapján, hogy nekik csupán alaptevékenységükre kelljen összpontosítaniuk. Ügyfeleink képviselete esetleges APEH ellenőrzéseiknél legnagyobb megelégedésükre, megkönnyebbülésükre szolgáló tevékenységünk.

Bérszámfejtés

Cégünk teljes körű bérügyviteli szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Bérszámfejtési feladatokat igény szerint önállóan is vállalunk. Bér- és munkaügyi kérdésekben segítünk megtalálni az optimális megoldásokat, kafetéria rendszerek kialakításában és működtetésében is partnereik vagyunk. Igény esetén kifizetőhelyi ügyintézéshez is megfelelő szakértelemmel rendelkezünk.

Adótanácsadás

Megbízóink üzletvitelének részletes ismerete révén elemezzük az információkat, és feltárjuk azokat a lehetőségeket, melyeket kiaknázva ügyfeleink jelentős adómegtakarítást érhetnek el. Önálló adó tanácsadási tevékenységünk keretében lehetőleg 24 órán belül válaszolunk ügyfeleink problémáira. Bonyolultabb kérdések esetén szükség szerint állásfoglalást kérünk az illetékes hatóságoktól.

Könyvvizsgálat

Társaságunk éves beszámolók független könyvvizsgálatát végzi a könyvvizsgálati standardok szerint. Pénzintézeti minősítésű könyvvizsgálónk a pénzügyi vállalkozások speciális könyvvizsgálati igényeire is felkészült. Munkánk során szakmai támogatást nyújtunk az ügyfeleinknek a kockázatkezelésben, segítünk feltárni azokat a rejtett lehetőségeket, amelyek ismeretében hatékonyságuk és teljesítményük javulhat.

Belső ellenőrzés

A pénzügyi vállalkozások kötelező belső ellenőrzésében több mint egy évtizedes tapasztalatunk van. A tevékenység végzésekor a jogszabályi megfeleléseken túl a folyamatok rendszer szemléletű áttekintésével segítjük a vezetés munkáját. Tanácsainkkal a vezetői és a folyamatba épített ellenőrzés hatékonyabbá tételét támogatjuk. Átfogó szabályozási, számviteli, adózási ismereteinkkel complex módon teszünk eleget ezen megbízásainknak is.